Mobiele Pelletsilo

Wij bieden u de mogelijkheid om onze mobiele pelletsilo's in bruikleen te nemen. Wij komen de pelletsilo's met 900 kilo aan houtpellets bij u leveren. Zodra de silo leeg is, stuurt u ons een email en wij zorgen dat de silo gewisseld wordt tegen een volle silo. Hiervoor betaald u een eenmalige borg aan ons. Naast de borg betaald u de prijs van onze gecertificeerde houtpellets.

Deze pelletsilo's hebben een afmeting van:

  • 2.20 meter hoog
  • 1.20 meter breed
  • 1.10 meter diep

Het grote voordeel van deze silo is dat deze buiten geplaats kan worden. Via een eenvoudig aftap-systeem vult u eenvoudig een emmer met houtpellets uit de pelletsilo.

Het systeem is te vergelijke met houtpellets in zakgoed, maar dan zonder plastic afval. Daarnaast bent u niet gebonden aan de standaard hoeveelheden houtpellets per zak, omdat u zelf bepaald met hoeveel kilo houtpellets u uw emmer vult.

Het systeem is ook te automatiseren, waardoor het handmatig vullen van uw pelletketel tot het verleden behoort. De silo's mogen alleen door ons gevuld worden, met houtpellets van Martens Greenpower. De houtpellets kosten € 300,- per ton ( ongeveer € 270,- per silo). Daarbij komt een eenmalige borg van € 200,- voor de mobiele pelletsilo.

Indien u een mobiele pelletsilo van ons in bruikleen wenst te nemen, stuurt u een email naar: info@martens-greenpower.nl Wij sturen u dan per mail nadere informatie toe.