Over ons

Greenpower, de naam zegt het al: Groene energie. Wij leveren groene energie voor zowel uw dier als voor uw verwarmingsketel. We zijn begonnen met de handel en transport van houtpellets. Later hebben we de fouragetak aan ons bedrijf toegevoegd.

Onze ouders zijn ruim 40 jaar geleden begonnen met het verwerken van houtvezel en zaagsel voor de agrarische sector. Dit is later uitgebreid met het persen van energiekorrels. Een groot voordeel is onze jarenlange ervaring en de korte lijn tussen de producent en de afnemers. Daarnaast kennen wij het productieproces en de grondstoffen, zodat wij kunnen instaan voor onze houtpellets. Onze producten worden door ons zelf getransporteerd. Wij komen lossen bij u als eindgebruiker, waardoor communicatie gemakkelijk en vlot verloopt.

In 2013 zijn wij gestart met de fouragetak. Dit is mede tot stand gekomen doordat Jack van Eijck (voorheen een van de eigenaren van Vegra uit Riel) ons team is komen versterken. Voor u als klant betekent dit een vertrouwd gezicht en Jack heeft jarenlange ervaring in de Fouragehandel.

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.