Houtpellets

Houtpellets zijn brokjes hout. Deze worden gemaakt van houtkrullen en zaagsel van onbewerkt schoon hout. Aan onze houtpellets worden geen lijmstoffen of ander chemisch materiaal toegevoegd. De houtpellets worden o.a. gebruikt voor het verwarmen van woningen, zwembaden, sauna’s en in de agrarische sector voor het opwarmen van water en stallen. Het voordeel van houtpellets is dat u bespaart op uw stookkosten en dat het beter is voor het milieu dan reguliere brandstof. Dit komt doordat er tijdens de verbranding evenveel co2 vrij komt als wat de boom heeft opgenomen. 

Het voordeel van de houtpellets van Martens:

  • Constante kwaliteit;
  • Goede kwaliteit/prijsverhouding;
  • Jarenlange ervaring;
  • Levering aan zowel particulieren als voor bedrijfsmatig gebruik;
  • De pellets zijn af te halen of worden door ons geleverd;
  • De pellets worden vervaardigd uit onbehandeld schoon hout.

Onze houtpellets zijn leverbaar in:

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten of voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Stofzuiger

Als extra service kunnen wij de stof die vrijkomt bij het blazen van de houtpellets in een silo, meteen afzuigen. Het voordeel is dat we (bijna) stofvrij kunnen lossen in de ruimte waar de pelletsilo door ons gevuld wordt. Vooral door onze klanten in de particuliere sector wordt dit enorm gewaardeerd.

Advies: 

Onze producten worden door ons zelf getransporteerd. Hierdoor horen en zien we de ervaring van de eindgebruiker met de diverse opslagmogelijkheden voor de houtpellets. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grootte van de opslagbunker, het materiaal waarvan de bunker en de toevoerleidingen zijn gemaakt en de manier van opslaan.

Voordat u een kachel of silo voor houtpellets plaatst, is het mogelijk dat wij onze ervaringen met u delen. Loopt u met de gedachte om houtpellets te gaan stoken, kunt u bij ons terecht voor gratis informatie over:

  • het verbranden van houtpellets; en
  • het opslaan van houtpellets; en
  • over de aanleg van de silo’s/bunkers.

Het leveren van de houtpellets:
Via de webshop worden alleen houtpellets op statiegeld pallets verkocht. Voor de verkoop van losse zakken kunt u contact opnemen met Koen. Verder zijn bovenstaande prijzen gebaseerd op lossen met een elektrische pompwagen, op verharde ondergrond. Indien bij u de ondergrond (waarop we moeten lossen/rijden) niet verhard is, verzoeken we u telefonisch te informeren naar onze andere mogelijkheden. Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend bellen met Koen (06 53 66 74 80)

Houtpellets in bigbags:
Standaard vullen we onze bigbags met ca 1000 kilo houtpellets. Indien u hiervan wilt afwijken, is dat mogelijk in overleg. De afhaalprijzen voor onze houtpellets in bigbags bedraagt € 320,00 per ton voor mix excl BTW, excl bezorgen. De prijzen voor naaldhout bedragen € 350,00 per ton excl. BTW. Als de bigbags geleverd moeten worden komen er € 75,00 transportkosten bij.

Bovenstaande prijzen zijn de prijzen exclusief BTW. Indien u beschikt over een BTWnummer, kunt u de BTW bij de belastingdienst terug vorderen. Natuurlijk is het ook mogelijk om houtpellets in bulk bij ons af te nemen. Omdat wij hiervoor geen standaard prijzen hanteren, kunt u hiervoor contact opnemen met genoemd email-adres en/of telefoonnummer.

Houtpellets los gestort

Wist u dat wij buiten het leveren van zakken houtpellets ook pellets in een silo en/of geblazen in een bulk kunnen leveren? Deze pellets worden dmv een lange flexibele slang in uw bulk geblazen. Al onze auto’s waarmee wij de pellets komen brengen zijn voorzien van stofzuiger. Hiermee kunnen wij de stof die vrijkomt bij het blazen van de houtpellets in de silo’s meteen afzuigen.

De pellets kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Ze kunnen gebruikt worden om uw woonhuis mee te verwarmen, maar ook In de agrarische sector voor het opwarmen van water en de  stallen.  Ook kunt u er uw sauna of zwembad mee verwarmen. Het voordeel van de los gestorte pellets is dat het systeem ook geautomatiseerd kan worden, en u niet meer met losse zakken hoeft te slepen.

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden en/of de prijzen dan kunt u contact opnemen via info@martens-greenpower.nl of kunt u bellen met 0485 320090 of mobiel via 06 53 66 74 80.

Afhalen

Na telefonisch overleg op te halen van maandag t/m vrijdag. Dit kan in Vianen en ook bij ons pickup point in Riel

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.